CamAccount®
meer dan 30 jaar ervaring in softwareontwikkeling

CamAccount® PCC10 kassa- afrekensoftware


PCC10 is een zeer gemakkelijk te bedienen kassa-programma voor Windows om kassa-verkopen aan te maken, te factureren en te rapporteren. Klanten- en leverancierbeheer, voorraadbeheer, combi-artikelen, wissel-kassa en meer.
Met inventariseren, Excel import en export en een zeer uitgebreid rapportageonderdeel biedt PCC10 veel voor een kleine prijs.

Ondersteuning touchscreen, koppeling PIN-apparaat en aansturing klantendisplay zijn standaard in PCC 10.
PCC10 kent ook een "wereldwinkel"-stand waarbij het artikelformat van wereldwinkels wordt ondersteund.

Een gratis proefversie kunt u hier downloaden.

Bekijk hier een demo afrekenscherm PCC10.

Meer info...


Joey
“Na lang zoeken hebben wij met overtuiging gekozen voor CamAccount®.
Dat biedt alles wat veel duurdere pakketten bieden maar voor een fractie van de prijs. Nu E-commerce steeds belangrijker wordt gebruiken wij nu ook de WebServer van CamAccount® die naadloos aansluit.
Groot voordeel dat CamAccount® biedt is de enorme flexibiliteit en meegaandheid in maatwerk oplossingen die ook nog eens betaalbaar zijn.”

Joey Rutjes - Groothandel kappersartikelenJoey

Zeer goed en uitgebreid softwarepakket

"R&B6 is een zeer uitgebreid pakket, dat op een efficiënte wijze een volledige integratie biedt op het gebied van relatiebeheer, orders, facturering, boekhouding en het verwerken van mailingen. De perfecte koppeling van R&B6 met Microsoft Office draagt hier zeker aan bij."

Peter Saarloos - Uitgeverij Hajefa


Enorme flexibiliteit in maatwerk!


Joey

Center For Testmaterials B.V.

C.F.T. levert het grootste en breedste assortiment bevuild testmateriaal van de wereld. Het is een ISO gecertificeerd bedrijf waar productcontrole uiteraard prioriteit heeft.
CEO Caspar van Leeuwen: "Vanwege de specifiekheid van ons bedrijf en de ongebruikelijkheid van onze producten is het moeilijk zo niet onmogelijk met een standaard programma te werken.
Het CamAccount® R&B systeem biedt vaak uitkomst door de uitgebreide mogelijkheden, en zo niet dan kan dit altijd met maatwerk aangepast worden".

CamAccount® R&B orders & facturen

Dit pakket is gebaseerd op de Microsoft SQL database en biedt een uitstekende prijs-prestatieverhouding en is geschikt voor gebruik in een netwerk. Met R&B 6.5 maakt u orders aan, kunt u factureren, orders kopiëren, credit orders maken en met repeterende orders werken. Tevens hebt u met R&B voorraad-, klanten-, medewerkers- en leverancierbeheer.
Inventariseren, scannen van formulieren, vele mogelijkheden voor rapportage en exporteren van gegevens, koppeling met Word, Excel import en export, een prima toegangsafscherming en een zeer uitgebreid rapportageonderdeel maken R&B 6.5 tot een compleet systeem.Unieke desktop/cloud opties

R&B 6.5 is een Windows desktop applicatie die naast het desktop-gebruik tevens de mogelijkheid biedt om met een browser (Chrome, Firefox, etc.) de meeste functies van het pakket op afstand te bedienen. Dit werkt met een eigen webserver die u ofwel op één van uw PC's laat functioneren, of op een externe server, zodat u met praktisch ieder apparaat met een browser, ongeacht de lokatie, uw R&B bedient. Uiteraard kan het dataverkeer via SSL beveiligd worden en kan de toegang voor bepaalde IP-adressen ingesteld worden. Zo hebt u het beste van de desktop en de cloud.

Uitbreidingen R&B 6.5

Voor R&B 6.5 is een uitbreiding boekhouden en bestellingen beschikbaar.

Meer info...